Review Buffet Ramadhan – Dewan Tengku Zara

Bulan² pose nie meriah u olls invitation buffet ramadhan. Antara port buffet ramadhan yang gua dapat jemputan adalah di Dewan Tengku Zara Bangi. Dewan nie mudah je nak cari. Terletak betul2x tepi jalan besar.. antara bus stand kajang menuju ke ktm komuter UKM.

img_6809Dewan Tengku Zara dari luar.

So, basically.. dewan nie fokusnya adalah untuk wedding. Since bulan pose nie pun dah takde wedding.. so diorang fokus plak kat buffet ramadhan. Diorang punye killer menu adalah arab cuisine nasi mandy, ayam mandy & kambing, gulai keladi kemahang tempoyak. Kambing Golek Arab diorang punye le padu. Ambil lewat kambing golek macam gua.. terus abes.. sedih siot…

Sepanjang bulan pose nie diorang bukak hanya pada hari rabu sampai la ahad. Kalo datang hari isnin dan selasa..alamatnya melopong la berbuka tengok bangunan dari luar aje.  So sape2x nak datang.. bleh mai pada jam 6.30 petang sehingga 9.30 malam. Bab harga.. untuk dewasa.. Rm 55 dan untuk kanak² RM 27.50.

img_6812Ruang makan di tingkat 1

img_6848Area kambing bakar dan nasi mandy di luar bangunan

Nama pun bulan ramadhan…..tak semata tabur duit untuk makan shedap².. tetapi makan kat sini gak RM 1 akan didermakan kepada fakir miskin.

So, sape2x group nak makan kat sane .. bleh roger

  • Mazmadi – 012-475 0151
  • Nisa – 019-249 5778
  • Sue – 011-3698 1261
  • Syazwan – 012-614 0151
  • Emma – 019-945 1449

Atau nombor opis diorang di 03-7840 0516

#bangi #selangor #ramadhan #buffetramadhan #bulanpuasa #puasa #ramadhankareem #RamadhanMubarak #ramadhantips #ramadhanspirit #ramadhanpromotion #RamadhanPeduli #RamadhanSpecial #ramadhanku #ramadhanKarim #ramadhanberkah #ramadhandelight #ramadhane #ramadhanevent #food #buffet #encikpink #mediaavenue #lirikancahaya #haluutv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s