Buffet Ramadhan – Movenpick Sepang

Siapa sangka dari luar bangunan Movenpick Sepang tue .. nampak cam segitiga biasa. Tapi bila masuk kat dalam bangunan Movenpick tue.. pehh.. padu bak hang. Nak plak makan buffet ramadhan kat Movenpick tue. Diaorang punye lauk.. pehh.. massive oii.. Memang tak termakan punyanya segala makanan kat situ. Ritu try makan kat situ.. hanya dapat tackle beberapa makanan je.. dan dah tentulah rusa bakar…rare siot

img_6228Ruang legar makan di Movenpick

img_6192Rusa bakar yang dimaksudkan.

Diorang punya makanan.. pehh.. dari style western.. sampai la ke rasa tempatan. Yang menariknya kat Movenpick nie.. ada satu port minuman healthy … buah dan herba tempatan.

img_6233Minuman healthy kat dalam timbunan ais.

img_6194Barisan chief yang menyediakan menu² yang lazat. Tiap2x orang ada expertisenye OoO…

Macam² ar juadah kat sana. nak listkan banyak sangat. Kepada yang tunggu kapei terobang ke… yang kerja atau stay area sane.. bleh ar berkunjung ke sane.

#sepang #movenpick #movenpicksepang #malaysia #selangor #tourismmalaysia #tourism #rakanmedia #foodreview #buffet  #ramadhan #buffetramadhan #puasa #ramadhankareem #RamadhanMubarak #ramadhantips #ramadhanspirit #ramadhanpromotion #RamadhanSpecial #ramadhanku #ramadhanKarim #ramadhanberkah #ramadhandelight #ramadhane #ramadhanevent #food
#encikpink #mediaavenue #lirikancahaya #haluutv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s