Steak Shack Subang Parade

Alhamdulillah, ada lagi jemputan makan2x di Steak Shack Subang Parade. Wah.. steak ko… tak pernah2x ada jemputan untuk makan steak focus food type, hari nie dapat gak.. Steak Shack Subang Parade dari luar. Interior dalam So, kiteorang disajikan dengan menu baru Steak Shack iaitu Sizzling Emerald Fish, Sizzling Duck Chop, Sizzling Lamb Leg, Sizzling Chicken Cevapi […]

Warung Makcik Kiah

Tetiba member ngajak berbuka puasa. Kat mana? Kat Warung Makcik Kiah, Sri Petaling KL. Eh.. Sri Petaling .. chantek bebeno le nie. Dekat je pun dengan rumah gua. Terus gua on. Nama warung…. beso le kot warungnye kot sampaikan ajak blogger pi makan kat kedai dia. Lokasi kedai. Landmarknye mudah aje. Kalo jumpa McDonald di […]

Travelogue – Johor Day 04

Yes.. hari terakhir travelogue kiteorang di Johor. Bangun pagi baru terperasan ada balkoni kat luar. Jengah kat luar.. huaaa….. langit mulai nak cerah. Pemandangan dari balkoni. Bukak pintu bilik keluar.. baru dapat tengok suasana sebenar Bilik kiteorang belah kiri tingkat atas. Malam tadi.. sampai je terus naik masuk bilik. Fhenat beb… Jom round2x kawasan sekitar. […]

Travelogue – Johor Day 03

Dan hari nie gua terbangun dengan awalnya…Yess… Jom gi sarap… diorang punye masakan dan bahan sarapan pagi nie.. pehh… sebanyak 40 lebey kot jenis makanan. Apam balik pun ada… dasat bebeno le… And sebelum kiteorang move to next destination… orang Amari siap say farewell atas bas lagi.. memang tip top oo PR diorang. Then our […]

Travelogue – Johor Day 02

Peh .. best siot tido kat Hotel Jen nie.. stress free.. hihihihi . Moh lihat ape yang pihak hotel sediakan untuk breakfast hari nie. Umangaih .. breakfast diorang pun meriah gak.. matila nak.. bila la gua nak kurus kalo cam nieh.   tak tahu la mamat nie masak ape.. ommelet kot. Terima kasih kepada abam […]