Summit Hotel USJ

wah.. semakin meriah hotel² kat kl dok buat promo untuk christmas dan new year. Ritu Royale Chulan Bukit Bintang.. kali nie Summit Hotel USJ plak. Jom kite usha ape yang menarik kat situ plak. Dining area. Selain dari makan kat sini, lucky draw pun ada… Untuk makan kali nie .. gua tak rembat nasi atau […]

Travelogue : Taiping

Well, kali nie gua ngan team media pergi ke Taiping Perak untuk Sambutan 135 tahun Muzium Perak. Anybody know where is Muzium Perak is? Haa.. Muzium Perak tue sebenornye kat Taman Tasik Taiping , Taiping aje. Landmark mudah..ialah kalo nampak penjara Taiping.. ha..nak dekat dah tue. Muzium Perak yang dimaksudkan. Aaaii mok.. dah lama bebeno […]

Dining di Royale Chulan

Jinggle bell.. jinggle bell.. jinggle all the way…. Wah.. christmas nak dekat dah… shopping mall di KL dah siap berhias sempena christmas day yang akan datang. Hotel pulak meriah gak buat promosi…termasuklah Hotel Royale Chulan kat Bukit Bintang. Deco untuk demo hari ini Satu benda je nak cakap pasal makanan diorang. SEDAP!! So tahun nie […]