Friends Of Burgers & Paparich

Semalam gua sempat meluangkan masa di program perasmian outlet Friends Of Burgers & Paparich Di D’Pulze Shopping Centre Cyberjaya. Sesampai je gua kat sana… macam pernah gua nampak awek kat sebelah mamat berbaju kuning tue.Macam retiss jee.. OoOooO sebelah menyebelah je outlet Friends Of Burgers & Paparich So, majlis start dengan introduction by Marketing Manager […]

Raja Muda Selangor : Sempoi bak hang

Day before event, gua dapat invitation dari cik Aida kite untuk join program Raja Muda Selangor nie. Pada mulanya gua tak fokus sangat message tue melainkan tarikh, masa dan lokasi. Kiteorang yang follow program nie meetpoint kat satu tempat ..dah cukup korum baru bergerak ke istana. Masa lepak2x dengan geng baru jumpa, baru gua realize […]

Bersahur Bersama Gelandangan

Selepas gua berbuka puasa di Madrasah Darul Tahfiz Sri Al-Ain petang semalam. So, pagi esoknya pula gua berkesempatan pergi ke pusat bantuan gelandangan di KL. So, kiteorang tiba jam 3 pagi. Basically on my mind, gua ingatkan tempat memberi bantuan nie hanya open air berbekalkan kemah lipat dan meja lipat. Bila gua sampai..bleh tahan gak portnya. […]

Kunjungan Madrasah Di Kampung Kubu Gajah

Di bulan ramdhan nie, gua berkesempatan follow program berbuka puasa trip group dari company nie di Madrasah Darul Tahfiz Sri Al-Ain . Kampung Kubu Gajah. Maybe ramai yang tak tahu…where the hell is Kampung Kubu Gajah. For me, tak pernah dengau. Kalo sebut Paya Jaras tau tak? hahaha.. Basically , Kampung Kubu Gajah nie sebelah dengan […]

Raya : Shopping Madness in KL

Basically, gua pernah pegi ke Jakel di KL. Tapi itupun long time sebelum raya. Saje je gua nak skodeng apekemende yang menarik kat sana. Maklum la..dari luar besaq gila kedainya. Padahal jugal kain je pun. Bila gua masuk..wahh…nampak mewah gilers. Gua yang lelaki pun rambang mata. Mana taknya, dari tingkat bawah…banyak compartment branding dalam jakel […]

Kawan Sekolah Gua

Sebenarnya gua dah terperasan video lagu raya nie long time ago. Ntah cammane bila gua dok baca wasap group sekolah gua…diorang mention yang baju merah tue kawan gua bernama **ad. Gua pun teliti la video tue…betoi ka?? Ha’ah la…memang sah dia..halamak wei….jadi viral la video hang..hahahah… Pada awalnya gua mencemuh gak pasal video dia nie. […]