Di Konti Radio RTM Angkasapuri

Alhamdulillah , few days sebelum puasa, gua telah dijemput oleh Kid dari Denaihati Network tuk bersama-sama dalam perbincangan dengan Timbalan Pengurus Kelab Air Putrajaya untuk membincangkan aktiviti promosi bagi Kelab Air Putrajaya tersebut. Ntah cammane , sedang gua lepak2x dengar, ada sorang mamat nie masuk ke dalam corum kiteorang. Eh! Macam pernah nampak mamat nie….”Macam […]

Kawan Sekolah Gua

Sebenarnya gua dah terperasan video lagu raya nie long time ago. Ntah cammane bila gua dok baca wasap group sekolah gua…diorang mention yang baju merah tue kawan gua bernama **ad. Gua pun teliti la video tue…betoi ka?? Ha’ah la…memang sah dia..halamak wei….jadi viral la video hang..hahahah… Pada awalnya gua mencemuh gak pasal video dia nie. […]

Sembang Warung Halal

Sabtu (30 April 2016) ritu gua berkesempatan cover event stage show di Masjid An Nur Pasir Gudang Johor. Since nak dijangkakan jem, kiteorang gerak jam 10 pagi. Event tue start selepas isyak. So, we think we got plenty time bila tiba disana. Tapi kan..tapi kan…jemnye macam lahanat..huaaaa…bayangkan dari kl nak ke pasir gudang…gerak jam 10 […]

Bubble Futsal

Hari tue gua berpeluang join company tue main futsal. Yang menariknya gua nak join tue coz players kena masuk dalam bebola. Macam best je.. So, dipagi harinya gua pun pergi la join. Poster yang ditampal port game tue. Kat mana lokasi bubble futsal tue? Port nye berhampiran Digital Mall Petaling Jaya. Kalo ikutkan google maps.. […]

Macam cantik je..macam chomel je..

Semalam gua pet pat pet pot ngan member gua. Dia nie memang terlibat dengan dunia lakonan…ntah cammane bleh plak dia beritahu yang Shasha yang sinonim dengan video ‘macam cantik je…macam chomel je’ dah turut terjebak dalam dunia lakonan. Wahh…meletop Shasha sekarang!!…rezeki dia dah pegi masuk ke arena lakonan. Dalam diam2x di awal kemunculan video dia….ramai […]