Santrio Times- Hello Kitty

Wow wee.. ramai betol peminat Hello Kitty nieh… dari Johor Baharu sampai le ke Kuala Lumpur. Dulu pi review Hotel Jen.. Purely Hello Kitty theme

Hello Kitty Theme kat Hotel Jen , Johor Baharu.

Lepas tue .. siap ada Taman Tema Hello Kitty kat sebelah hotel.

Detailing boleh baca kat sini.

Kali nie…di KL.. Hello Kitty buat exhibition tue kat Quill Mall.So, sape² peminat Hello Kitty, boleh ar datang tengok exhibition yang ada.

45501544395_6d5e87a2ed_zSemua media yang hadir.

44597177650_533e47949c_zWah.. berwarna warni. Kat sini..ruangan produk² yang awal dulu yang dah takde kat pasaran dipamerkan kat sini.

Antara produk yang ada.

32542083588_5ecabe60c0_z

The only first edition produk Hello Kitty yang takkan jumpa dimana² turut dipamerkan disini.

45690929754_3d466c33d9_zRuangan yang banyak gile kot patung Hello Kitty & character yang lain²

44597239060_76b34106af_z

The biggest patung Hello Kitty kat pameran sini.

Rasanya kalo ada anak perempuan.. melompat lompat kegembiraan ar kalo nampak patung² cam nie.

Ruang dalam yang lain.

Tidak hanya pengunjung datang hanya bergambar di dalam.. tetapi exhibition ini juga menyediakan ruang untuk kanak² melukis. Siap ada panel skrin ajar cammana nak lukis character Hello Kitty yang ada.

Ruangan melukis.

Nak bergambar kenangan bersama family untuk photo Hello Kitty pun ada.

31474564087_3f868c93b7_z
Nak print baju pun ada.. siap bleh key in sendiri untuk letak nama.

Antara produk yang boleh dibawa pulang.

So, sesiapa yang Beli 4 tickets akan dapat RM5 voucher merchandise & two cookies yang telahpun bermula pada 21 Dec 2018. Nak beli secara online .. boleh beli di www.ticketcharge.com.my  atau di pintu masuk Hello Kitty di Quill Mall Kuala Lumpur

So, apa lagi.. jom datang beramai² sempena cuti sekolah yang sedang berlangsung.

#hellokitty #malaysia #kualalumpur #tourismmalaysia #RakanMOTAC #rakanmotac #encikpink #lirikancahaya #mediaavenue #exhibition #themepark #hellokittylover #hellokittycollection #HelloKittyStuff #hellokittylovers #hellokittyaddict #HelloKittyFan #HelloKittyCollector #hellokittyfans #hellokittymania #hellokittyjapan #hellokittymalaysia #hellokittyforever #hellokittyindonesia #hellokittyph #hellokittythailand #hellokittyhouse #HelloKittyTheme #hellokittyworld #quillmall

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s