Pinkfong & Baby Shark Promo Tour

Mai chek mai chek mai.. mai ke Penang mai… nie nak habaq kat chek .. itu yang bebudak dok suka ngan lagu baby shark do do do tue..diorang ada dok buat persembahan ooo ..kat The Top Komtar OoOo…

Tak pernah dengar lagu baby shark do do do tue… meh dengaq sekali lagi.

Tue dia … diorang nak perform tue oooOoo… bila? 15 dan 16 December 2018.. sabtu & ahad cuti sekolah tue …. Boleh ar bawak bebudak jalan kat atas tue… Korean Pop pun ada turun buat persembahan. Nak tangkap gambar dan autograph ngan depa pun takdak hal arr…

Nak seronok² seharian kat ataih sana… boleh la nooo beli package ” Awesome Day Out Package” dengan harga minimum RM 180 untuk sorang dewasa dan sorang kanak². Beli je package nie .. dapat tengok Korean Pop dok buat persembahan atas pentas pada masa 11 pagi, 3 petang dan 7 petang.Nak jumpa diorang time antara 11 pagi dan 7 petang tue pun boleh.  Untuk bebudak… boleh makan percuma … samada hat makan tengahari atau hat malam.

Sapa yang dok lembah kelang nie… ada berita baik oOoO.. dengan pembelian RM 70 dan keatas atas satu recepit kat Wet World Shah Alam atau Starship Galatica@One Utama Shopping Mall atau mana² OWG business unit kat Genting Highland macam Ripley’s Adventureland, JR Curry, Rich Dad, 1 Metre Teh, Only Mee dan Easy store….dengan pembelian tue korang entitle untuk masuk sorang budak ke “The Top” pada 15 & 16 December 2018.

Bos OWG beri penerangan tentang package yang ditawarkan

45273515724_3a42ded444_zKemunculan Pinkfong dan Baby Shark mencuit hati yang hadir.

Bersama pengurusan OWG.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s