Marina Island Pangkor Resort & Hotel

Bagi yang pertama kali sampai ke Pulau Marina nie.. untuk mencari resortnya tidaklah sesukar mana….jika terjumpa kawasan yatch di kanan jalan.. setentang dengan kawasan yatch tersebut…itulah Marina Island Pangkor Resort & Hotel

Marina Island Pangkor Resort & Hotel dari tepi jalan.

Salah satu view resort dari kawasan pantai.

Mempunyai 400 bilik yang terbahagi kepada 2 sayap menjanjikan pemandangan yang luas sambil santai menikmati angin laut dari luar. Untuk kiteorang yang datang untuk review resort tersebut, kiteorang stay kat bilik Bedroom Deluxe. Agak terkejut jugak kerana biliknya luas memanjang ke balkoni.

Bahagian dalam Bedroom Deluxe

30919765847_2cec07dc65_zBoleh lepak² santai sambil menikmati suasana segar dari laut.

45134412384_9b76b6a6b3_zPemandangan biru dan hijau lautan terbentang luas.

Memang terbaik thork dapat lepak bilik cam nie.. sambil lepak kunyah koci kat luar.. sambil minum kopi o yang diorang sedia dalam sachet.. nak plak ada angin bayu datang .. pehh..

Dah sampai rasa lapor plak. Jom kite usha cafe resort nie.

Kemas dan teratur.

Antara barisan makanan yang ada

Rupa² untuk trip kiteorang nie ada special menu tengah promosi iaitu Bamboo Daging Buku Masak Hitam & Lontong. Peh…rezeki kiteorang dapat rasa masakan special nieh.

45212644284_aa84e55cc7_z

Ar.. rasa nak hirup kuahnya.. sedap..!!

Bamboo Daging Buku Masak Hitam

Yang menariknye kat cafe nie, korang boleh pilih samada nak lepak makan kat dalam yang berhawa dingin.. atau lepak kat luar menikmati pemandangan indah macam gambar dibawah.

Pemandangan luar cafe.

Setting sarapan pagi.

Sambil makan.. sambil melihat pemandangan indah.

So.. perut pun dah berisi, jom kita meneruskan aturcara pada hari ini iaitu melompat² di Hippo Frenzy Water Park

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s