Travelogue : Taiping

Well, kali nie gua ngan team media pergi ke Taiping Perak untuk Sambutan 135 tahun Muzium Perak. Anybody know where is Muzium Perak is? Haa.. Muzium Perak tue sebenornye kat Taman Tasik Taiping , Taiping aje. Landmark mudah..ialah kalo nampak penjara Taiping.. ha..nak dekat dah tue. Muzium Perak yang dimaksudkan. Aaaii mok.. dah lama bebeno […]

Dining di Royale Chulan

Jinggle bell.. jinggle bell.. jinggle all the way…. Wah.. christmas nak dekat dah… shopping mall di KL dah siap berhias sempena christmas day yang akan datang. Hotel pulak meriah gak buat promosi…termasuklah Hotel Royale Chulan kat Bukit Bintang. Deco untuk demo hari ini Satu benda je nak cakap pasal makanan diorang. SEDAP!! So tahun nie […]

Bangi Wonderland

Hari nie gua nak cerita tentang pakej percutian yang ditawarkan oleh KTM Holidays dengan kerjasama Bangi Wonderland. Wah…best nie.. gua pun tak pernah ke Bangi Wonderland. Biasa nampak viral corong besar je kat dalam pesbook. So, seperti yang dijanjikan.. gua bersama² rakan media pun kumpul kat KL Sentral. Yes.. dah sampai. Banner “Ronda² KTM Komuter” […]