Warung Makcik Kiah

Tetiba member ngajak berbuka puasa. Kat mana? Kat Warung Makcik Kiah, Sri Petaling KL. Eh.. Sri Petaling .. chantek bebeno le nie. Dekat je pun dengan rumah gua. Terus gua on. Nama warung…. beso le kot warungnye kot sampaikan ajak blogger pi makan kat kedai dia.

Lokasi kedai.

Landmarknye mudah aje. Kalo jumpa McDonald di Sri Petaling .. nak sampai lah tue. Kedainye kat jalan belah belakang blok McDonald Sri Petaling je.

27423043767_3989ffd0e5_bKedai Makcik Kiah Nie yang dimaksudkan.

42292227801_f9fa2999bd_bcak.. masuk dalam skit

41390816065_3ebf1335b2_b

40486105280_213e2e181e_bOh.. ada port makan santai begini rupanya dalam restoran nie.

40486111920_a4e195005d_bDeretan lauk sedia untuk dicedok

Eh, dah macam style old town white coffee

27423043297_58daf044c1_bTekak nak telan cendol durian? Kat restoran McK nie pun ada.. don’t worry.

FYI, restoran Makcik Kiah a.k.a McK nie dah beroperasi sejak 5 bulan yang lalu nie. Menurut big bos restoran McK nie … iaitu Y.Bhg. Dato’ Paduka Syed Isa Alwi, restoran nie actually diinispirasikan dari maknye iaitu Cik Kiah yang well known di Kuantan. Restoran nie sediakan pelbagai masakan tempatan dan ala thai bermula dari jam 11 pagi hingga 10 malam. Malas nak pergi ke sana, customer bleh gak order makanan diorang menggunakan perkhidmatan Food Panda. For payment, boleh bayar secara cash ataupun pembayaran online seperti Fave.

Tuk sepanjang Ramadhan nie , restoran McK nie sediakan few menu untuk berbuka puasa. Bleh usha senarai pakej dibawah.

41391036045_a447a74f8c_bPakej menu untuk bulan puasa.

41570859694_b43f41019f_bMenu sempoi… nasi putih letak telur bungkus untuk seorang makan.

Kuih dan side dishes.

Aisymen.. pecal berkacang cam nie buat gue terliur da..

Aneka lauk pauk untuk set berbuka puasa.

Untuk bulan puasa, dinasihatkan untuk ambil makanan awal.. kalo tak alamatnya beratur ar time2x nak dekat puasa.

Perlu que untuk ambil makanan

Any doubtful, boleh roger En Rizal di 017-2767273 atau email ke info@premia.com.my

#mck #menuramadhan2018 #premiaastaxanthin #premiamy #sripetaling #kualalumpur #restaurant #encikpink #lirikancahaya #mediaavenue
#ramadhan #ramadhankareem #Ramadhan2016 #ramadhansale #ramadhan2017 #ramadhan2015 #RamadhanMubarak #ramadhanhampers #Ramadhan1437H #ramadhanwithshirindarin #ramadhan1436h #ramadhanstyle #ramadhancollection #ramadhantips #ramadhanspirit #ramadhantiba #ramadhan101 #ramadhanquotes #ramadhanpromotion #RamadhanPeduli

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s