Steak Shack Subang Parade

Alhamdulillah, ada lagi jemputan makan2x di Steak Shack Subang Parade. Wah.. steak ko… tak pernah2x ada jemputan untuk makan steak focus food type, hari nie dapat gak..

40487274270_917c819ace_bSteak Shack Subang Parade dari luar.

42293484201_7dd5ac1959_bInterior dalam

So, kiteorang disajikan dengan menu baru Steak Shack iaitu Sizzling Emerald Fish, Sizzling Duck Chop, Sizzling Lamb Leg, Sizzling Chicken Cevapi dan Sizzling Beef Tenderloin Skweres… wah bunyi cam padu je …

40487272500_b02afe0268_bSet menu yang didisplay kat luar.Alamak.. cam sedap je.

Sementara menantikan makan sampai , mai minum dulu. Ntah cammane gua boleh teroder Minty Lime Cooler. Maybe sebab nak rasa sejuk daun pudina tue kot gua teroder Minty Lime Cooler

42293485131_8670b396a6_bSmoothies yang ada…

Dan.. makanan pun sampai … wahhh….. tadi ambik bau je kat luar.. la nie dah terhidang depan mata untuk dikunyah. Cara staff diorang nie hidang.. diorang letak dishes menu nie, diorang tuang sos blackpaper tue… pehh.. berasap siot. Merecik hawau…

27424171917_20cc323224_bSizzling Chicken Cevapi

40487272030_b8c924a0cf_bSizzling Lamb Leg . Daging dier lembut siot.Cammane ntah diorang bikin kasi lembut.

27424171287_22fdebdef1_bSizzling Duck Chop

40487271440_8fd68949a7_bSizzling Beef Tenderloin Skweres

40487271110_f815931e0c_bSizzling Emerald Fish . 100% daging ikan. Don’t worry about tulang ikan.

Dah kenyang? ape kata order Red Velvet Cake, Carrot Cake ataupun Chocolate Cake with Ice Cream sebagai pencuci mulut. Memang kuang ajo kelazatannye…. auuummm…

42293485391_7abd084a98_bAir Minty Lime Cooler pun dah abes… ape kata kite try smoothie lain plak.

27424170937_56bc9c37a1_bMix fruit on the table.. auummm … shedap siot.

Sebelum pulang, pihak Steak Shack memberikan kupon untuk repeat akan datang ke.. atau boleh kasi kat kengkawan ke… gua pun apo laie… bungkus ar tuk bebudak di rumah.

28420409718_41d743492d_bMuke ada tenyum selepas Chick N Cheese Sandwich, Petite Chicken Pasta & Mighty Chicken Meatballs Pasta sedia untuk dibawa pulang.

Oh yea.. maybe ada family yang rasa Steak Shack nie sesuwei untuk orang dewasa. Untuk kanak², pihak Steak Shack juga menyediakan menu untuk kanak². Harga pun sangat berpatutan. Satu meal tak sampai pun rm 10. Murah gak untuk restoran sebegini.

42293484421_924ba4a031_b

Untuk harga makanan yang dihidangkan seperti diatas, berikut adalah harga yang mereka tawarkan.

40487272890_375ce917cf_bSenarai harga

Ape² pun,jika korang pi makan sana.. jangan lupa untuk curahkan sos blackpaper diatas hidangan tersebut. Pasti kaw kaw merecik berasap…..

 

#steakshack #subangparade #encikpink #mediaavenue #lirikancahaya

#steakshack #BoomBoomBoom #Chief #SteakShack #BBQLife #waikiki #HISTEAK ##foodblogger #foodbloggers #foodbloggerlife #foodbloggersofinstagram #foodbloggerai #foodbloggerpro #foodbloggerproblems

#food #foodporn #foodie #foodstagram #foodgasm #foodblogger #foodpics #foodlover #foodpic #foodies #foods #foodblog #foodgram

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s