Kopi/Tea 888

Memang awesome dapat pekena Tea 888.  Dok kat KL, dapat plak simpan stock Tea/ Kopi 888 .. memang pehhh… rasa macam dok kat “utara”. Lain macham feelnya…. Nak plak minum2x time hujan.. pehh…

teh 888Stock tea 888 kat rumah dulu2x

Nak plak travelogue ritu asyik minum teh / kopi 888 kat Pulau Pangkor . Day 01 | Day 02 | Day 03 | Day 04  pehh.. lagi la padu mengenangkan suasana menghirup air teh 888 di waktu pagi.

Rasa segar bila memulakan hari  bersama @888teacoffee . Nak plak minum di tepi pantai Pulau Pangkor. Organized by: ——————– @borakkita_official Videographer ————- @amediartist Media . ——– @siennylovesdrawing @asyrafasriey @zharif93 @murni4485  @rhakmal @dboy_studio Primary tour support ——————– @majlisperbandaranmanjung @tourismperak More incoming Pulau Pangkor review at https://encikpink.wordpress.com/ More videos & photos at @mediaavenueproduction #travelogueisland #coloursoflives #traveloguemalaysia #pangkor #tourismperak #mpm #puteribayu #kejoragarden #dkampung #rrkn #casuarina #pasirsalakecoresort #modgear #mamamiaskin #desaalambatek #888teacoffee #canonmalaysia #myperodua #encikpink #mediaavenue #lirikancahaya #bloggermalaysia #bloggerMy #malaysialifestyleblogger #malaysianlifestyleblogger #lifestyleblogger #media #influencers #malaysia #neolofa

A post shared by encik pinklicious (@encikpinklicious) on

Basically, kopi nie dikeluarkan oleh Syarikat Thong Guan Trading Sdn Bhd  Ooo patut ar rasa macam feel uthara tue, dah diorang pun based kat Kedah. Walaupun produk 888 nie terkenal dengan teanya sejak dari dulu, tetapi mereka juga mempunyai pelbagai jenis produk minuman yang lain iaitu kopi hitam, kopi , chinese tea, Convenient Pack seperti dalam video diatas dan organik.

WhatsApp Image 2018-03-12 at 5.57.23 AMBukan setakat apak budak suka minum kopi / tea 888, bebudak pun suka. Time study minum rasa fresh nak hadap buku.

Gua rasa gua perlu usha dulu feedback dari orang lain. X kan nak syok sendiri kot. Jom kita terjah blog https://alongmurni.blogspot.my/ untuk mendapat pandangan dari orang lain.

#travelogueisland #coloursoflives #traveloguemalaysia #pangkor #tourismperak #mpm #puteribayu #kejoragarden #dkampung #rrkn #casuarina #pasirsalakecoresort #modgear #mamamiaskin
#desaalambatek #888teacoffee #canonmalaysia #myperodua #encikpink #mediaavenue #lirikancahaya
#bloggermalaysia #bloggerMy #malaysialifestyleblogger #malaysianlifestyleblogger #lifestyleblogger #media #influencers #drone #phantom

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s