Innergie’s Product Launch

20 haribulan ritu gua berkesempatan join product launch company innergie di Mustapa Kamal Tower, Damansara Perdana. Sampai sane.. eh..macam kenal je event organizer. Thanks to Bro coz jemput gua ke event kali nie.

Ooo sini port event

Macam biasa.. pendaftaran dulu..ambik goodies.

Masuk dalam ..ramai gak orang.

So, event dimulakan dengan speech oleh Ellie Toh.

Ikut labunnya, Innergie nie company fokus consumer power solutions. Diorang nie specialised dalam teknologi compacy power, merekabentuk dan menghasilkan solution kediaman , tempat kerja dan sesiapa yang lead dalam gaya hidup mobile. So, untuk permulaan nie diorang memperkenalkan “Traveler’s Power Pack” iaitu

sebanyak 20% diskaun  (RM 325.60)

So, sape yang nak dapatkan Traveler’s Power Pack” nie bleh pergi ke diorang punye partner’s store macam lowyat, harvey normal dalam AEON ataupun bleh didapati di lazada.com

Produk yang dimaksudkan.

Bagi yang hadir , boleh drive thru produk tersebut.

Eh..macam sama je dengan device yang diorang kasi nie. (gambar bawah). Gua dah pakai kat smoke charger kereta gua. Wahh….rasa lega skit…. coz cable dari point smoke ke device nie agak panjang. So, semua tumpuan nak cucuk tepon…no more kat point smoke point area. Semua device ..kalo nak charge.. bleh cucuk kat box tengah. Kalo anak2x gua bawa tab, bateri dah lemah…bleh je charge kat point box tengah kereta. No more…letak everthing kat smoke point. Gua punye mobile pun..bleh caj kat sebelah tempat duduk je. Ada 4 point usb kat device macam dibawah. So, 4 mobile device bleh dicaj sekali gus. Sebelum ni.. hanya satu device je gua bleh caj . Itupun caj tepon gua le…sapo laie yang pilot kann..hahahaha….

Ada pelbagai lagi produk yang mereka jual sesuai dengan kehendak user.So, kat bawah nie example produk²x yang mereka jual.

Jadi sesiapa nak beli, gua galakkan… coz very handy dan function-able.

#technology #mobile #mustaphakamaltower #kl #innergie #malaysia #travelers #handphone ‪#‎Innergie‬ ‪#‎power‬ ‪#‎travel‬ ‪#‎charger‬ ‪#‎adapter‬ ‪#‎lifestyle‬ ‪#‎travelcharger‬ ‪#‎traveladapter‬

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s