Kopi King Dengan Sotong King

aik..ramai gak yang like posting nie

Encik Pink

Semalam gua berkesempatan turun ke Ipoh.

Gua sempat singgah sebentar ke area bus stand aman jaya ipoh. Ntah cammane sedang gua round area sana gua ternampak satu port yang ada orang beratur nak beli makanan tepi jalan. Biasanya kalo ramai orang, mesti makanan tue sedap. Since tak ramai yang beratur panjang gilers, so gua pun nak try la jugak merasa. So gua pun berhenti park kete kat tepi jalan.

Fuiyoo…. ada jual sotong goreng ar .. dengan skala besar. kat sebelah dia pula ada jual air kopi ar beb….

alang2x dah sampai , gua pun nak try ar merasa… pehh… sedap gilers air kopi diorang …gua ada gak beli air koko , tapi tak berapa nak best sangat, air kopi yang king …. mmg betoi nama dia kopi king.

Air kopi yang gua beli.

Gambar bawah plak , sotong goreng yang gua sebat gak .. woah .. sedap gak nieh….mantap…

View original post 142 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s