Jejak Penjenayah : Minta Bantuan Polis Pula

Okeh… setelah gua risik dekat Maybank..nampaknya gagal untuk kenalpasti lokasi sebenar petronas yang dikeluarkan dalam statement maybank  . Since pihak Maybank pun takmo layan permintaan gua….diorang nak polis layan pasal gua punye kes…so gua pun call la polis nak mencari nama pegawai penyiasat yang mengendalikan kes gua nie.

Kisah asalnya, masa gua bikin report kat balai polis petaling….brother polis kat situ beritahu gua yang Investigation Officer [ IO ] akan hubungi gua mengikut nombor yang tertera dalam report polis.. so..gua jangkan macam esok atau lusa IO akan call … Hari nie dah hari ahad ..so..gua pun rasa macam x bleh lama2x nak tunggu IO…gua takut..kalo lama2x dibiarkan, pihak outlet petronas dimana perampok tue swipe akan delete footage .So..gua teruskan misi menjejak perampok tue dengan call balai polis petaling untuk mencari IO .

Gua call balai polis petaling…terima kasih yang menjawab panggilan gua ..dengan memberikan nombor telefon balai polis petaling jaya jalan penchala.  Dibawah ini adalah perbualan gua bercakap dengan kakitangan polis di Petaling Jaya dan balai Polis Seapark semata-mata mahu bercakap dengan IO yang terlibat…


Dengan harapan adala..pegawai penyiasat dekat balai polis seapark esok.moga dipermudahkan oleh-Nya.

Advertisements

2 thoughts on “Jejak Penjenayah : Minta Bantuan Polis Pula

  1. Pingback: Yeay!! Berjaya Bercakap Dengan Investigation Officer | Encik Pink

  2. Pingback: Janji2x polis. | Encik Pink

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s