10 days in Xili Shanzen

Ingatan gua kembali mengingati kembali gua di bumi Shanzen. Pegi sana atas urusan kerja… tido hotel kat Xili. Tiap2x hari gua ulang alik berjalan kaki dari hotel ke office tempat gua belajar cammane nak bikin itu projek. Bila petang…ramai bebudak dan orang lepak kat kaki lima.

Kelakarnya bila melihat kanak-kanak disana memakai seluar belahan di tengah. Cammane tue? Macam kat gambar dibawah.

Nampak kelakar kan…Sesuatu yang tak pernah dilihat di Malaysia.hi3x

Time gua bermastatutin kat situ…time tue musim panas…..Aku rasa..panasnya macam cuaca kat Malaysia nie bulan 1-2 2014 nie lebih kurang… Pemandangan biasa lelaki kat sana… bukak baju sambil berjalan di shopping complex. Ada yang duduk mengunjur kaki melihat tv di cermin shopping complex tidak berbaju…oh yeahh….kalo buat kat Malaysia nie nok…mmg rasa ganjil la pulok….

Kat opis gua bekerja tue….mmg ada public toilet disediakan untuk semua pekerja dalam level tue… tapi kan….alahaii…. hancing …kaw kaw punye.. dalam hati gua… diorang nie jenis tak siram air ke… aku syak diorang nie..pakai salat la kot…adohaiii…. Aku melepaskan hajat pun… terpaksa menyegerakan hajat tue dengan secepat mungkin.. hancing tak hengat…. Tak silap gua…lepas sekian lama gua berada di Malaysia…tetiba gua nampak sorang mamat mane ntah gua nampak kat facebook pun up status pasal hancing tak hengat kat China. Kui3x.. ingatkan masalah nie ..happened kat tempat aku je… rupanya tempat lain pun sama…

Aku agak….seks di shanzen…lebih open air skit dari Malaysia. Manakan tidak… in between katil bujang tempat gua tido di hotel..pihak hotel menyediakan kondom dan pelicin kat tengah2x katil… Yang menjadi kelakar nye plak…. bila gua belek itu bungkusan kondom… hadoiyaiii…. rupanya kondom tue made in Petaling Jaya… punye jauh aku pegi… bleh plak kondom tue made in Malaysia…Ketawa besar aku….tak sangka..kat Petaling Jaya pun ada pembuat kondom…dan berjaya menembusi market di Xili Shanzen. Sumpah..tak tahu……

Talking about seks… sedikit gusar skit..coz berdekatan dengan hotel gua tido… ada rumah urut…uhuk uhuk..terbatuk batuk…haishh…nasib baik la gua tak reti cakap mandrin…kalo tak dengan selamba la gua pegi sana bertanya perkhidmatan apa yang ditawarkan ..ngeh3x…

Aku rasa..setakat ini aku pet pat pet pot pasal 10days in Shanzen China… sambung lagi dalam artikel berikutnya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s