Program Kebun Kejirananku

Eh.. ada plak MBPJ buat program ‘Kebun Kejirananku’.

papan tanda nie gua spot kat taman jaya PJ …tanah berhampiran laluan lrt. oh nice… residence area rumah situ dapat menikmati kawasan yang dijaga ..maybe bersama-sama.

Since PBT spt MBPJ pun ada… tetanya2x juga.. PBT lain ada tak seperti DBKL. Kalo ada nak gak la mohon inisiatif ini untuk menghidupkan kelestarian hijau di kawasan perumahan gua plak…

Since pihak DBKL menyediakan email public iaitu di dbkl@dbkl.gov.my , gua pun apa lagi ..shoot la email kepada diorang.


Email DBKL tertera di website diorang.

Email yang gua shoot ke DBKL bertanyakan berkenaan program kebun kejirananku.

So..gua tunggu response email ini..kot diorang nak response.

Untuk pengetahuan korang semua, sebelum ini gua ada shoot email ke dbkl@dbkl.gov.my .

Email yang gua shoot sebelum ini bertarikh  12 Jun 2012

Tunggu punya tunggu…email tak timbul-timbul.

Dalam kes gambar email diatas, jadi ..gua cadangkan kepada pihak DBKL … terminate aje server email dbkl .. spend kos adakan email ke benda lain lagi bagus…

Advertisements

3 thoughts on “Program Kebun Kejirananku

  1. Pingback: Pouch aku kena curi… | Encik Pink

  2. Pingback: Email Kepada Pihak Polis | Encik Pink

  3. Pingback: DBKL : E-Aduan katanyeee… | Encik Pink

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s