What’s on ompompuan mind.

Terus terang gua cakap, friendlist facebook gua ramai ompompuan a.k.a perempuan.

Menjalankan perniagaan yang target audiencenye ompompuan coz ..ompompuan aje yang mampu membuat keputusan untuk spend their money keatas business gua. Kalo orang laki.. mmg buat derk je… Kalo gua jual spare part moto atau kereta…berkemungkinan besar , ramai friendlist gua terdiri dari orang laki la kot.

Gua rajin usha facebook. Hampir tiap2x hari gua usha. Alang2x dah usha ..gua dapat simpulkan yang bermain dalam kepala ompompuan nie adalah seperti dibawah.

1) letak gambar muka sendiri bagi yang tak berkahwin.

2) letak gambar anak dia bagi yang dah berkahwin.

3) letak gambar makanan. mungkin sebelum makan dia snap dulu baru baca bismillah.

4) ramai gak ompompuan akan tujukan statement tue kepada si polan itu si polan ini. Ada gak yang berfuck fuck maki itu maki ini kepada individu itu individu ini.

Well, point2x diatas adalah dari observation gua di paparan facebook. Kalo korang observe benda yang lelain…topup la dalam entry nie…maybe observation korang berbeza.

 

Advertisements

2 thoughts on “What’s on ompompuan mind.

  1. saya tak berapa tipikal sangat la macam2 perempuan2 lain.. upload jugak gambar anak tapi takde la setiap waktu.. FB tu selain kisah2 blog, iklan & kalau nak malezer apa2 isu pun kat FB jugak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s