Air minuman zam-zam

Hari tue gua pegi makan kat satu kedai area PJ. Time gua nak bayar kat kaunter, mata gua terpandang la kat produk ‘Air Maqbul’ .Mengikut nama produk nie..nampak macam kalo minum air nie…kekonon termakbul la apa yang tersirat dalam hati. Gua pun malas nak ulas pepanjang khasiat air zam-zam coz korang bleh google sendiri untuk maklumat panjang lebar. Cuma, by defaultnya..khasiat air zam-zam nie gua rasa ..lepas tadah air dari mata air zam-zam..teros minum..ada la khasiat 100%. mungkin la kot.

Kembali kepada botol dibawah… siap mention minuman beralkali, PLUS air zam-zam..topup plak ngan 30 juzuk al-quran.. hamboiihh.. power nampak.

But yet.. pendapat gua yang tak berapa nak arif pasal produk nie..gua bleh cakap ..orang yang jual air nie..ibarat jual branding Islam itu sendiri. But kalo korang ada pendapat sendiri, boleh le kongsi2x bersama coz ….bleh increase knowledge pasal produk ‘Air Maqbul’ ini. Cekian, terima kasih kerana sudi membaca pet pot pet pot gua kali ini.

-zam zam..alakazam-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s